Mobileaza-ti casa inteligent

naturlich.ro

LED Norvina LED16L33P
259.0 Lei

Cumpara acum LED Norvina LED16L33P de la Natürlich, magazinul tau de mobila online. Gama variata de piese de Mobilier in stil modern, vintage, clasic.

Vezi produs aici

naturlich.ro

LED Norvina LED16L34
259.0 Lei

Cumpara acum LED Norvina LED16L34 de la Natürlich, magazinul tau de mobila online. Gama variata de piese de Mobilier in stil modern, vintage, clasic.

Vezi produs aici

naturlich.ro

LED Norvina LED16L33
149.0 Lei

Cumpara acum LED Norvina LED16L33 de la Natürlich, magazinul tau de mobila online. Gama variata de piese de Mobilier in stil modern, vintage, clasic.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Polita Norvina Maro, 189.4 Cm
239.0 Lei 279.0 Lei

Polita Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. Dimensiuni produs: - inaltime: 25.6 cm- adancime: 21.9 cm- latime: 189.4 cm SPECIFICATII: Tip: Polita Material: Placi aglomerate din lemn Culoare: Beton optic gri inchis si Pin Picea Caracteristici speciale: Polita Note ofera personalitate si eleganta locuintei tale. Instructiuni ingrijire: Evitati expu

Vezi produs aici

naturlich.ro

Masa Extensibila Norvina, Gri Si Alb Argintiu, 160/206 X 90 X 75 Cm
1159.0 Lei 1359.0 Lei

Masa extensibila Note este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:Tip: Mobila camera de zi; Material: placi aglomerate din lemn.Culoare:Beton optic gri inchis & Pin Picea.Caracteristici speciale: Masa extensibila Note ofera personalitate si eleganta locuintei tale.Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Masa Cafea Norvina, 120 x 75 x 43 Cm
699.0 Lei 819.0 Lei

Introdu un element distinctiv si modern in decorul tau cu Masa De Cafea Norvina. Fabricata din placi aglomerate din lemn de calitate si finisata intr-o combinatie eleganta de culori, beton optic gri inchis si pin picea, aceasta masa este o expresie a esteticii contemporane si a functionalitatii rafinate. Cu un design atragator si finisaje deosebite, masa de cafea

Vezi produs aici

naturlich.ro

Comoda Tv Cu 1 Usa Si 2 Sertare Norvina, 189.6 Cm
1499.0 Lei 1789.0 Lei

Comoda TV Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII: Tip: comoda tv 1 usa si 2 sertareMaterial:  placi aglomerate din lemnCuloare: Beton optic gri inchis si Pin PiceaCaracteristici speciale: Comoda tv Norvina ofera personalitate si eleganta locuintei tale. Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Comoda Norvina Gri Si Argintiu, 130 Cm
2189.0 Lei 2589.0 Lei

Comoda Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:Tip: Mobila camera de zi Material: placi aglomerate din lemnCuloare: Beton optic gri inchis si Pin PiceaCaracteristici speciale: Comoda Norvina ofera personalitate si eleganta locuintei tale. Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Comoda Norvina Gri Si Argintiu, 190 Cm
1899.0 Lei 2219.0 Lei

Comoda Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:Tip: comodaMaterial: placi aglomerate din lemnCuloare: Beton optic gri inchis si Pin PiceaCaracteristici speciale: Comoda Norvina ofera personalitate si eleganta locuintei tale.Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Etajera Cu 2 Sertare Norvina Multicolor, 67.7 Cm
1349.0 Lei 1569.0 Lei

Caracterizata printr-un aer modern, etajera Norvina aduce un plus de confort casei tale. Etajera Norvina este o piesa eleganta si functionala in acelasi timp. Contine suficiente polite pentru a adaposti obiecte fragile sau alte produse din living. Finisajele sale elegante si designul modern se potrivesc perfect, transformand-o intr-un spatiu atractiv. Etajera Nor

Vezi produs aici

naturlich.ro

Vitrina Norvina Gri Inchis Si Pin Picea, 68 Cm
1489.0 Lei 1679.0 Lei

Vitrina Note este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:_Tip: Mobila camera de zi; Material: placi aglomerate din lemn.Culoare:Beton optic gri inchis & Pin Picea.Caracteristici speciale: Vitrina Note ofera personalitate si eleganta locuintei tale. Intsructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe

Vezi produs aici

naturlich.ro

Vitrina Cu 2 Usi Si 1 Sertar Norvina, Gri Si Argintiu, 104.9 Cm
2299.0 Lei 2699.0 Lei

Vitrina Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:Tip: Mobila camera de ziMaterial: placi aglomerate din lemnCuloare: Beton optic gri inchis si Pin PiceaCaracteristici speciale: Vitrina Note ofera personalitate si eleganta locuintei tale.Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

naturlich.ro

Vitrina Cu 2 Usi Si 1 Sertar Norvina, Gri Si Argintiu, 68 Cm
1699.0 Lei 1959.0 Lei

Vitrina Norvina este realizata din placi aglomerate din lemn. SPECIFICATII:Tip: vitrinaMaterial: placi aglomerate din lemnCuloare: Beton optic gri inchis si Pin Picea Caracteristici speciale: Vitrina Note ofera personalitate si eleganta locuintei tale.Instructiuni ingrijire: Evitati expunerea la radiatii solare directe.

Vezi produs aici

Comanda online Norvina